Appartement te huur

Ruim en gezellig appartement voor 6 tot 8 personen op de zeedijk van Blankenberge.


Het appartement van 110m² biedt slaapplaats tot 8 personen. Het is gelegen op de zeedijk Blankenberge op de vierde verdieping. Geniet in het gezellig interieur van het prachtig 180° zicht op zee, dichtbij de jachthaven en de mini-golf, gemakkelijk laden en lossen via de achter-ingang.


U kan snel de beschikbaarheid controleren of eerst eens rustig door de foto's bladeren.Op vakantie in populair Blankenberge!

Tijdens een vakantie in Blankenberge geniet je van zon, zee en strand, maar ook van prachtige artnouveau en heel veel zeilboten. Je kunt urenlang shoppen in de winkelstraatjes om daarna je eetlust te temmen aan de haven. ’s Avonds geniet je van de zonsondergang bij de Paravang, een van de vele knappe overblijfselen uit de belle époque…

In Blankenberge kun je heerlijke tochtjes maken langs de kust, strand en duinen dankzij de vele wandel- en fietsroutes. Het natuurreservaat Uitkerkse Polder is beslist een ommetje waard. Via de wandelpromenade of de pier wandel je recht de zee in. En op de Erfgoedwandelroute geniet je van architectuur uit de belle époque.

Blankenberge ligt op 15 km van het centrum van Brugge, je kan via rustige binnenwegen tot in het centrum van Brugge fietsen.

Wij wensen u een fijne ontdekkingstocht langs de vele bezienswaardigheden.