Appartement te huur

Prachtig appartement voor 5 tot 7 personen op de zeedijk van Nieuwpoort. Het strand ligt slechts op twintig meter van het appartement...


Het appartement biedt slaapplaats tot 7 personen. Het is gelegen op de zeedijk van Nieuwpoort, op de derde verdieping. Geniet in het gezellig interieur van het prachtig 180°zicht op de zee. Het appartement is kindvriendelijk ingericht en beschikt over alle comfort. Alles is aanwezig voor een geslaagde vakantie aan de Belgische kust.


U kan snel de beschikbaarheid controleren of eerst eens rustig door de foto's bladeren.Nieuwpoort

Zo veel te doen en zo veel te zien in Nieuwpoort.

Nieuwpoort is een moderne kustplaats, volledig vernieuwde dijk en aanpalende winkelstraten, waar het heerlijk vertoeven is. In het westen is er aansluiting op de uitgestrekte natuurgebieden, in het oosten ligt de monding van de IJzer. De badplaats met verkeersvrije zeedijk langs een breed zandstrand is een droom voor voetgangers. Ook voor de lekkerbekken is Nieuwpoort de 'place to be' als hoofdstad van de verse vis. Niet voor niets schrijft men er Verse Vis met hoofdletter.

Tussen de Noordzee en de jachthaven bevindt zich over een afstand van ca. 2 kilometer, de havengeul. In Nieuwpoort-Bad kan men deze havengeul oversteken, dankzij een veerdienst die hier dagelijks opereert. Op de rechteroever ligt het natuurgebied “De IJzermonding” met aansluitend de duinen en de voormalige marinebasis van Lombardsijde. Langsheen de Havengeul is recent een volledig nieuwe fiets- en wandelpromenade aangelegd, die een perfecte verbinding vormt tussen het historische centrum en de Kaai enerzijds, en de badplaats anderzijds. Daarmee heeft Nieuwpoort één van de mooiste stukjes wandel- en fietsroute langsheen de Kust.

Nieuwpoortstad is een echte historische stad , met een buitengewoon rijke geschiedenis die je van een kuststad niet zou verwachten. U zal bij het kuieren door de stad kunnen genieten van de kunst in het straatbeeld en de zorg voor zijn erfgoed.

Het is ook aangenaam vertoeven in het vlakke, rustige en groene hinterland. Dit nodigt uit tot een verkenning te voet of per fiets. Dankzij al deze troeven, is Nieuwpoort een stad voor alle seizoenen.

Wij wensen u een fijne ontdekkingstocht langs de vele bezienswaardigheden.